Dieet Supplementen Om Af Te Vallen


vetverlies

De belofte van snel gewichtsverlies is moeilijk te weerstaan. Maar zullen supplementen voor gewichtsverlies u helpen gewicht te verliezen? alles, niet alleen uw zakken ? Zijn ze ook veilig?

Wat zijn dieet?

Voedingssupplementen worden verkocht als supplementen voor de gezondheid. Ze worden via de mond geconsumeerd. Veelgebruikte ingrediënten zijn vitamines mineralen, vezels, mineralen cafeïne, kruiden en andere planten. Je krijgt meer informatie op gewichtsvermindering krijgen door bezoeken https://filmdaily.co/health/prima-capsules-afvallen/ site.

Enkele van de meest populaire supplementen claimen verbeteren een persoon, het energieniveau verhogen, spieren opbouwen of verbranden vet.

Voedingssupplementen zijn geen medicijnen . Ze zijn niet bedoeld om ziekte te behandelen of te genezen .

Wat zijn de regels voor voedingssupplementen?

De bedrijven die supplementen maken zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van hun producten . Ze moeten ervoor zorgen dat hun producten vrij zijn van verontreiniging en dat ze zijn correct gelabeld .

Voedingssupplementen hebben geen goedkeuring nodig door FDA. Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Echter, als een product is gevonden ongeschikt voor consumptie of onveilig, de FDA kan waarschuwingen geven of eisen om het te verwijderen uit de schappen .

De FDA kan ook actie ondernemen tegen bedrijven die bedrieglijk maken of Echter, het feit dat deze proef klein was en slechts 8 weken suggereert dat de bevindingen kunnen niet gemakkelijk worden gegeneraliseerd op de echte wereld. Bovendien, een kleine proef van deze soort zou kunnen missen de effecten van medicatie die verschijnt na langdurig gebruik .

Bovendien, de studie bevatte een supplement met veel ingrediënten bevatte. Daarom is het moeilijk te bepalen het ingrediënt dat verantwoordelijk was voor het gewicht vermindering.

In het ideale geval zouden deze eerste resultaten getest moeten worden in een veel grotere proef die honderden van deelnemers, met nauwgezet controleren op bijwerkingen. Resultaten van dergelijke proeven zouden een en effectiviteit van zoals een product.

Inzicht in veiligheidsproblemen

Het product is misschien niet eenvoudig veilig omdat het natuurlijk is . Hoewel zeldzaam, sommige voeding producten hebben geleid met ernstige problemen, inclusief leverschade.

Supplementen kunnen krachtige effecten produceren. Ephedra (ma-huang) is een kruid eenmaal gebruikt om af te vallen. Het is nu verboden door FDA omdat het geassocieerd is met bijwerkingen, inclusief stemmingswisselingen, hoge bloeddruk, abnormale hartslag, beroerte toevallen en hartaanvallen.

Sommige producten voor gewichtsverlies zijn ontdekt te hebben verborgen ingrediënten, zoals recept medicijnen, die schade veroorzaken.

Onderzoek voordat u koopt

Het is essentieel om uit te voeren je onderzoek voordat je een beslissing neemt van het proberen van een gewichtsverlies supplement. Vind gerenommeerde websites, zoals die worden uitgevoerd via het Amerikaanse kantoor voor voedingssupplementen en het National Center for Complementary en Integratieve Gezondheid.

Zorg ervoor dat u praat met uw arts voorafgaand aan het gebruik van medicijnen. Dit is bijzonder belangrijk als u gezondheidsproblemen heeft, neemt u geneesmiddelen op recept, of zijn zwanger of geeft borstvoeding .

Comments

Popular posts from this blog

What Is A Vitamin Nutritional Supplement (Vitamin Supplements)?

Six Elements To Take Into Consideration When Opting For Regenerative Clinics

De Factoren Waarmee U Rekening Moet Houden Voordat U Pillen Voor Gewichtsverlies Kiest